Innehav

Tunnplåt i Gävle

En innovativ och flexibel leverantör av bl.a. entréinredningar och plåtskåp till ex. skolor, idrottsanläggningar, personalrum, polismyndigheter och brandstationer. Företaget fokuserar på kundanpassade skåp som tillverkas från plåt till lackerade och färdigmonterade skåp, allt i företagets lokaler i Gävle. Företagets omsättning uppgår till cirka 30 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan juni 2021.

EB-Hedlund & Co

E.B. Hedlund är en flexibel, kvalitativ och pålitlig producent av byggnadsprofiler i trä, bland annat lister, foder, socklar, fönsterbänkar och rörinklädnader. Företagets omsättning uppgår till cirka 60 MSEK och tillverkningen sker i företagets lokaler i Dala-Floda, Gagnefs kommun. Hyttbäcken är delägare sedan juli 2021.

Sandviks Metall

Sandviks Metall är ett metallbearbetningsföretag fokuserat på svarvning av komponenter i mindre dimensioner med höga krav på kvalitet och ytfinish. I kundlistan finns världsledande företag inom exempelvis fordonskomponenter och utrustning för verkstadsindustri. Företagets tillverkning sker i egna lokaler i Kulltorp utanför Gnosjö och omsättning uppgår till cirka 30 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan maj 2021.

Eskilstuna Handelsstål

Eskilstuna Handelsstål är en serviceinriktad och pålitlig stålgrossist i Mälardalen. Verkstad och lager finns i Eskilstuna och kunder servas med handelsstål, plåt, verktygsstål och metaller, samt viss bearbetning i form av kapning och klippning. Distribution sker huvudsakligen med egna turbilar. Företagets omsättning uppgår till cirka 40 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan januari 2022.