Innehav

Tunnplåt i Gävle

En innovativ och flexibel leverantör av bl.a. entréinredningar och plåtskåp till ex. skolor, idrottsanläggningar, personalrum, polismyndigheter och brandstationer. Företaget fokuserar på kundanpassade skåp som tillverkas från plåt till lackerade och färdigmonterade skåp, allt i företagets lokaler i Gävle. Företagets omsättning uppgår till cirka 30 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan juni 2021.

EB-Hedlund & Co

E.B. Hedlund är en flexibel, kvalitativ och pålitlig producent av byggnadsprofiler i trä, bland annat lister, foder, socklar, fönsterbänkar och rörinklädnader. Företagets omsättning uppgår till cirka 60 MSEK och tillverkningen sker i företagets lokaler i Dala-Floda, Gagnefs kommun. Hyttbäcken är delägare sedan juli 2021.

Sandviks Metall

Sandviks Metall är ett metallbearbetningsföretag fokuserat på svarvning av komponenter i mindre dimensioner med höga krav på kvalitet och ytfinish. I kundlistan finns världsledande företag inom exempelvis fordonskomponenter och utrustning för verkstadsindustri. Företagets tillverkning sker i egna lokaler i Kulltorp utanför Gnosjö och omsättning uppgår till cirka 30 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan maj 2021.

Eskilstuna Handelsstål

Eskilstuna Handelsstål är en serviceinriktad och pålitlig stålgrossist i Mälardalen. Verkstad och lager finns i Eskilstuna och kunder servas med handelsstål, plåt, verktygsstål och metaller, samt viss bearbetning i form av kapning och klippning. Distribution sker huvudsakligen med egna turbilar. Företagets omsättning uppgår till cirka 40 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan januari 2022.

Atavio products & solutions logo
Atavio Products & Solutions

Atavio är en framgångsrik aktör med fokus på produkter och lösningar inom nödbelysning och hänvisningsarmaturer. Bolaget har ett ledande utbud av brandskyddsprodukter som säljs till elinstallationsföretag, fastighetsförvaltare och brandskyddsföretag. Företagets omsättning uppgår till cirka 22 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan december 2022.

Dalform

Dalform utvecklar och tillverkar skräddarsydda förvaringsskåp och annan offentlig inredning med fokus på hållbarhet och högsta kvalitet. Produktionen görs lokalt i Säter med moderna tillverkningsrobotar och genuint manuellt hantverk. Slutkunder inkluderar skolor, förskolor, sjukhus och organisationer som vill erbjuda personlig förvaring. Företagets omsättning uppgår till cirka 75 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan maj 2023.

JOM Plast

Sedan grundandet 1965 har JOM Plast varit fokuserade på att sälja och distribuera industriella plaster. Med bas i Skärholmen i södra Stockholm servas kunder över hela Sverige. JOM Plast levererar alltifrån skivor, stänger och rör i plast till skurna eller bearbetade detaljer. Företagets omsättning uppgår till cirka 40 MSEK. Hyttbäcken är delägare sedan oktober 2023.