Gå tillbaka

Hyttbäcken invest blir delägare i Eskilstuna Handelsstål AB

Hyttbäcken Invest AB har förvärvat 80% av aktierna i Eskilstuna Handelsstål AB från nuvarande ägare Tomas Axelsson, som kvarstår som VD och delägare.

Tomas Axelsson grundade Eskilstuna Handelsstål 2001 och har sedan dess utvecklat bolaget till en serviceinriktad och pålitlig stålgrossist i Mälardalen. Verkstad och lager finns i Eskilstuna och kunder servas med handelsstål, plåt, verktygsstål och metaller, samt viss bearbetning i form av kapning och klippning. Distribution sker huvudsakligen med egna turbilar.

”Tomas har tillsammans med sitt team skapat en uppskattad stålgrossist som servar allt från privatpersoner till små och stora företag i Mälardalen. Eskilstuna Handelsstål har ett starkt fokus på att lösa sina kunders behov och på att alltid hålla sina löften. Vi har imponerats av det kundfokus som genomsyrar bolaget!”, säger Anders Eller, VD för Hyttbäcken Invest AB. ” Vi är glada att få chans att kroka arm med gänget i Eskilstuna.”

”Vi sökte en delägare som vill fortsätta att utveckla Eskilstuna Handelsstål som fristående handelsgrossist med bas i Eskilstuna. I Hyttbäcken har jag hittat en partner som både förstår branschen och som kan bidra med nya perspektiv för att fortsätta utveckla Eskilstuna Handelsstål.”, säger Tomas Axelsson, VD för Eskilstuna Handelsstål AB.

För mer information, vänligen kontakta;
Anders Eller (VD Hyttbäcken Invest AB)

0703-89 50 77

anders.eller@hyttbackeninvest.se

Tomas Axelsson (VD Eskilstuna Handelsstål AB)

016-48 42 61

tomas@eskilstunahandelsstal.se

Dela på sociala medier
Bläddra bland nyheter