Gå tillbaka

Hyttbäcken Invest blir delägare i Dalform AB

Hyttbäcken Invest AB har förvärvat 80% av aktierna i Dalform AB från nuvarande ägare Tony Bergh och Anders Proos. Vd Tony Bergh och produktionschef Anders Proos fortsätter i sina roller och som delägare.

Dalform utvecklar och tillverkar förvaringsskåp och annan offentlig inredning sedan 2008. Bolaget är beläget i Säter och sysselsätter cirka 40 personer med alltifrån idé och design till konstruktion, bearbetning, lackering och leverans av färdiga produkter till kund. Slutkunder inkluderar skolor, förskolor, sjukhus, badhus, gym och olika företag och organisationer som vill erbjuda personlig förvaring.

”Vi är imponerade över Dalforms kunnande och kunderbjudande. Med ett erfaret och serviceinriktat gäng så erbjuds alltifrån konstruktionshjälp till leveranser av specialskåp av hög kvalitet och med hög servicenivå. Då alla tillverkningssteg sker i fabriken i Säter kan bolaget erbjuda såväl hög grad av kundanpassning som snabba leveranser.”, säger Anders Eller, vd för Hyttbäcken Invest. ”Vi ser fram emot att fortsätta tillväxtresan för Dalform med bas i Säter och tillsammans med ledningen och övriga teamet på Dalform.”

”Jag och Anders Proos är stolta över vad vi skapat tillsammans med våra anställda i Säter de senaste 15 åren. När vi nu sökte en partner för att stötta oss i den fortsatta tillväxtresan så fastnade vi för Hyttbäcken. Hyttbäcken värnar om det lokala entreprenörskapet och vill liksom vi fortsätta utveckla Dalform i Säter under lång tid framöver. Vi är taggade att ta nästa steg i Dalforms tillväxtresa!” säger Tony Bergh, vd för Dalform.

För mer information, vänligen kontakta;
Anders Eller (vd Hyttbäcken Invest AB)
0703-89 50 77
anders.eller@hyttbackeninvest.se

Tony Bergh (vd Dalform AB)
076-805 54 90
tony.bergh@dalform.se

Dela på sociala medier
Bläddra bland nyheter