Gå tillbaka

Hyttbäcken Invest blir delägare i Tunnplåt i Gävle AB

Hyttbäcken Invest AB har förvärvat 80% av aktierna i Tunnplåt i Gävle AB från nuvarande ägare Mikael och Malin Vikerhagen.

Mikael och Malin Vikerhagen har sedan 2010 ägt och utvecklat Tunnplåt i Gävle till en innovativ och flexibel leverantör av bland annat entréinredningar och plåtskåp av hög kvalitet till exempelvis skolor, idrottsanläggningar, personalrum, polismyndigheter och brandstationer. Företaget fokuserar på kundanpassade skåp som tillverkas från plåt till lackerade och färdigmonterade skåp, allt i företagets lokaler i Gävle.

”Vi har imponerats av den kompetens som företaget besitter, alltifrån stansning, bockning, svetsning och lackering till montering. Kompetensen bygger på en driven och entreprenöriell ägare som tillsammans med engagerade medarbetare ser till att lösa kunders förvaringsutmaningar. Med hög flexibilitet, korta ledtider och hög kvalitet är Tunnplåt en uppskattad leverantör med stora möjligheter att fortsätta den positiva utvecklingen.”, säger Anders Eller, VD för Hyttbäcken Invest AB.

”Vi sökte en partner som vill fortsätta utveckla vårt företag med bas i Gävle. Tillsammans med Hyttbäcken och våra duktiga medarbetare ser vi stora möjligheter att ta nya kliv i Tunnplåts utveckling.”, säger Mikael Vikerhagen, VD för Tunnplåt i Gävle AB.

För mer information, vänligen kontakta;

Anders Eller (VD Hyttbäcken Invest AB),
0703-89 50 77
anders.eller@hyttbackeninvest.se

Mikael Vikerhagen (VD Tunnplåt i Gävle AB)
0705-18 70 42
mikael.vikerhagen@tunnplatigavle.se

Dela på sociala medier
Bläddra bland nyheter